HARRIKALLA SUOMEN HALKI – HARKKARISTA ACCOUNT DIRECTORIKSI

Panu Alanko

Harrikalla Suomen halki – harkkarista Account Directoriksi

Olen paljasjalkainen viestinnän tasavaltalainen ja tehnyt koko urani Republicilla. Alun perin harkkarina tehdyt ensimmäiset blogipostaukset ja raportit ovat sittemmin vaihtuneet viestinnän strategiseen suunnitteluun ja tiiviiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa, mutta työ tarjoaa edelleen vaihtelua. Tämä ja kiinnostavat asiakkuudet ovatkin keskeisiä vetovoimatekijöitä työssäni – missä muualla pääset ajamaan Harrikalla Suomen halki, työskentelemään maailman suurimman älypuhelinbrändin parissa tai lanseeraamaan uutta Pleikkaria?

Erityisesti työni merkityksellisyyttä on vahvistanut Republicin ihmiskeskeinen kulttuuri ja määrätietoinen kasvu alan johtavaksi toimijaksi. Väitän, että työskentelen nyt täysin eri organisaatiossa kuin se, jossa aloitin yhdeksän vuotta sitten – ja juuri tämä on mahdollistanut ammattilaisena kehittymisen samalla työnantajalla.

That said, toimistokentässä työskentely on vaativaa ja työlle antaudutaan suomalaista keskiarvoa enemmän. Ennen kaikkea kyse on työn tarjoamista vaikuttamismahdollisuuksista ja kiinnostavista projekteista, jotka vievät mukanaan. Joskus eteen tulee silti todellisia haasteita, ja silloin olen kiitollinen Republicin taitavista kollegoista, jotka täydentävät omaa osaamistani. 

Intohimoisena vesillä liikkujana ja kaupunkilaisena kalamiehenä olen edelleen velkaa kollegoille opastetun kierroksen Stadin parhaille onkipaikoille.

Panu Alanko Account Director

Samojen työkavereiden kanssa vietämme yhdessä aikaa myös työn ulkopuolella ja siihen Republicilla on kannustettu yhteisillä lenkki- ja treenisessioilla ja tietenkin aftereilla. Intohimoisena vesillä liikkujana ja kaupunkilaisena kalamiehenä olen edelleen velkaa kollegoille opastetun kierroksen Stadin parhaille onkipaikoille.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää Republicilla työskentelystä, niin heitä rohkeasti yläfemma Linkkarissa. Jos et vielä aivan vakuuttunut tulevaisuuden työkaveristasi, niin kurkkaa arkeeni ja tsekkaa epäsäännöllisen säännölliset kalaraporttini Instagramista.


Lotan ja Mikan terkut Annankadulta

On inspiroivaa työskennellä timanttisten ammattilaisten kanssa, jotka antavat ajattelun ja luovuuden lentää, unohtamatta bisnesälyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lotta Fagerlund Projektipäällikö

Se mikä meitä on kantanut ja se mikä saa olon tuntumaan hyvältä on, ettei meillä tarvitse pokkuroida, olla jossain tietyssä muotissa tai esittää mitään tai jotakuta.

Mika Tuominen Senior Creative / Copywriter

Ota meidät seurantaan

LÖYDÄT MEIDÄT

Annankatu 12
00120 Helsinki Ajo-ohjeet greetings@republic.fi Vaihde +358 50 537 0210

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta