OSUVIMMAT COPYT SYNTYVÄT, KUN KENKÄ EI PURISTA

Mika Tuominen

Osuvimmat copyt syntyvät, kun kenkä ei purista

Tässä copyn työssä on huomannut sen, ettei pää pysähdy koskaan. Kun ajattelu alkaa, ei sitä voi oikein lopettaa. Moni oivallus spurttaa mieleen vaikkapa lenkkipolulla meren rannassa. Tai roskista viedessä.

Vähän sama juttu on täällä Republicissa. Siinä mielessä siis, ettei meillä tunnu nuo päät pysähtyvän millään.

Enkä nyt tarkoita, ette täällä paiskitaan dekkejä kasaan kellon ympäri, vaan sitä, että meillä työskentely on kaikkea muuta kuin kengännauhat umpikireällä olevaa pikaspurttailua. Rento ilmapiirimme saa aivot liikkeelle ja sellainen väkipakolla puskeminen loistaa poissaolollaan.

Ja se mikä meitä on kantanut ja se mikä saa olon tuntumaan hyvältä on, ettei meillä tarvitse pokkuroida, olla jossain tietyssä muotissa tai esittää mitään tai jotakuta. Omakehu ei haise Annankadulla. Täällä kukkii vallaton huumori sekä aitous ja vilpittömyys.

Silloin, kun en rustaile ajatuksia paperille, on varsin vääräsäärisissä futaajan koivissani maratontossut, Copa Mundial -pläägät tai tenniskengät.

Mika Tuominen Senior Creative / Copywriter

Kun haluat kokea töissäsi merkityksellisyyttä ja herätä työaamuihin hyvällä fiiliksellä, on tämä Republic harvinaisen hyvä vaihtoehto. Paras. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, se riittää enemmän kuin hyvin.

Silloin, kun en rustaile ajatuksia paperille, on varsin vääräsäärisissä futaajan koivissani maratontossut, Copa Mundial -pläägät tai tenniskengät.

Liikunnallista arkea täydentää lasten harrastusrumbakyydittely, sää- ja maailmankarttojen intohimoinen tuijottelu, kesäisen Saaristomeren kimmellys sekä pohjatonta kaivoa syvempi rakkaus liljanvalkoiseen Tottenhamiin. Audere est facere.

Jos kiinnostuit pestistä ja haluat kuulla lisää Republicin huippujengistä – tai jos tiedät jo Tottenhamin ensi kauden managerin ja pelaajasiirrot – niin laita viestiä Linkkarissa niin päästään paremmin itse asiaan!


Lotan ja Sallan terkut Annankadulta

On inspiroivaa työskennellä timanttisten ammattilaisten kanssa, jotka antavat ajattelun ja luovuuden lentää, unohtamatta bisnesälyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lotta Fagerlund Projektipäällikö

Rakastan uuden ideointia ja että näen työni kädenjäljen konkreettisesti. Meillä parasta on yhteishenki ja taitavat kollegat, joiden tekeminen inspiroi joka päivä.

Salla Koivu Senior Designer

Ota meidät seurantaan

LÖYDÄT MEIDÄT

Annankatu 12
00120 Helsinki Ajo-ohjeet greetings@republic.fi Vaihde +358 50 537 0210

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta